Lirik Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun nggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Temonono awakku
Senajan wektumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Temonono awakku
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

3 Tanggapan

  1. Lagu bahasa jawa yang paling saya suka…. Jadi inget kampung halaman😦 …..

    Komentar juga ya http://darucreepy.wordpress.com/2010/12/04/motor-sport-yang-dipakai-buat-kerja-lagi/

    Sekalian nitip jemuran hehehehe:mrgreen:

  2. Makasih share Lirik Sewu Kutho’nya🙂 mampir juga ke blog saya ya

  3. Sama-Sama.
    Karena Saya Juga Suka Lagu Ini.🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: